KLEINE KMO ?

Geen vrij budget voor een vaste ITC medewerker en toch regelmatig nood aan snelle interventies en bijstand? Wilt u uw website updaten, restylen of uitbreiden met nieuwe producten en diensten? Geen probleem.

WIJ ZIJN ER VOOR U

INFORMATICA DIENSTEN EN OPLOSSINGEN VOOR KLEINE KMO'S, ZELFSTANDIGEN EN VRIJE BEROEPEN

• computer netwerk

Max-IT lost problemen van uw bedraad en draadloos netwerk op, problemen met uw computers en randaparatuur (printer, scanner, router, switch, fax etc.). Ook voor upgrades van uw computer infrastructuur en advies bij aankoop van nieuwe hardware bent u aan het goede adres.

Om uw computernetwerk en randaparatuur in topvorm te houden, is een preventief onderhoud op regelmatige basis een must.

• AUTOMATISERING

Instellen en beheren van uw backup's, archiveren van uw documenten op digitale media, e-mail en fax distributie, commerciële e-mailings. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen doen, maar eigenlijk is het aan u om ons te vertellen wat wij voor u kunnen doen.

Automatisering zorgt er voor dat u en/of uw personeel meer tijd heeft voor uw klanten en uw eigenlijke beroepsactiviteiten.

• SOFTWARE

Wij helpen u graag met de keuze en installatie van de voor u best passende software, zoals operating system, boekhoudprogramma, beveiligingssoftware, grafische of kantoortoepassing. Ook voor uitleg over het functionele aspect van uw applicaties kan u bij ons terecht.

Max-IT doet ook software ontwikkeling op maat bv. interface voor uw databanken of mailing toepassing voor uw nieuwsbrieven.

• SUPPORT

Technische bijstand is vanzelfsprekend: Max-IT is uw aanspreekpunt in geval van onverwachte problemen met uw computernetwerk of software. Ook voor opleiding ter plaatse inzage werking en gebruik van uw systeem mag u op ons rekenen.

Een 24/7 support is niet haalbaar, maar wij streven ernaar om het idee "bent u aan het werken? wij ook dan!" waar te maken.FORM NAME


VERLATEN

SLUITEN

VERZENDEN