ZELFSTANDIGE ?

Wanneer mond tot mond reclame niet meer voldoet of wanneer uw computer het laat afweten en de internet toegang weer vastloopt (ook vandaag geen prijsoffertes kunnen versturen), dan is het tijd om wat knopen door te hakken.

GEEF JEZELF DE KANS

INFORMATICA DIENSTEN EN OPLOSSINGEN VOOR KLEINE KMO'S, ZELFSTANDIGEN EN VRIJE BEROEPEN

Dit zijn maar enkele referenties en voorbeelden van onze projecten, verwijzend naar de diversiteit van de sectoren en van onze diensten.

• PEETERS-TORFS

De installatie en het onderhoud van het computernetwerk, inclusief alle nodige randaparatuur, was slechts het begin van een langetermijn samenwerking. Naast de complete on-site dienst, is landmeterskantoor Peeters-Torfs ook voor het volledige internet-avontuur met Max-IT in zee gegaan.

PEETERS-TORFS

online

PLANTAAN

in progress

DP FIDUCIAIRE

in progress

• ECOBOUW

Voor Ecobouw (distributie van ecologische bouwenmaterialen) is Max-IT leverancier van on-site diensten, die gaan van netwerk-beheer tot hardware onderhoud, commerciële mailings en e-mail/fax distributie. Ook de uitbreiding van de bestaande website en de updates ervan heeft Ecobouw aan ons toevertrouwd.

FOTOGRAFIE SYMONS

webshop

EVENT MANAGER

back office

AAAFUND

online

• DP FIDUCIAIRE

Dit is een van onze volgende projecten. Dit in Brussel gevestigd boekhoudkantoor heeft aan Max-IT de bestelling voor de ontwikkeling van zijn nieuwe website (in drie talen met inhoudbeheer en zoekmachine optimalisatie) bevestigd.

• PLANTAAN

Voor Plantaan (tuinaanlegbedrijf) doet Max-IT occasioneel netwerkbeheer, hardware onderhoud en software support. Binnenkort wordt het resultaat van onze samenwerking verwacht in de vorm van een gloednieuwe website.

Heemkundekring Machala

online

FIELD DATA CONVERTOR

in progress

CMS MODULE

onlineFORM NAME


VERLATEN

SLUITEN

VERZENDEN