VRIJ BEROEP ?

Bent u notaris, kinesist, vastgoed-makelaar, arts of boekhouder? Ooit last gehad van een computer, printer of e-mail probleem op een echt ongepast moment? Laat het aan ons over om uw netwerk en computers een nieuw leven in te blazen.

MAX-IT IS OM DE HOEK

INFORMATICA DIENSTEN EN OPLOSSINGEN VOOR KLEINE KMO'S, ZELFSTANDIGEN EN VRIJE BEROEPEN

• WEBSITE DESIGN

Max-IT analyseert uw producten en diensten in functie van de website, maakt grafisch design afstemmend op de huisstijl van uw onderneming, optimaliseert de inhoud in functie van zoekmachines en ontwikkelt het beste navigatiesysteem voor uw bezoekers, klaar voor het aansluiten van de inhoud-beheer module. Meertaligheid is optioneel.

Compatibiliteit met de meest courante browsers, zoals Internet Explorer, Google Chrome en Firefox wordt gegarandeerd.

• INHOUDBEHEER MODULE (CMS)

CMS (Content Management System) dient om de inhoud van uw website op elk moment en vanop om het even welke locatie (internet verbinding is wel noodzakelijk) moeiteloos te kunnen aanpassen. Een nieuw product? Een nieuwe promotie? Nieuwe prijzen? Nieuwe openingsuren?

Met de inhoudbeheer module kan aanpassen vanuit uw kantoor, thuis, op verplaatsing of op uw vakantiebestemming.

• ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

(SEO: Search Engine Optimization) De structuur en de inhoud van uw website wordt zodanig geoptimaliseerd dat zoekmachines (bv. Google) de juiste trefwoorden indexeren en uw positie op de resultaatpagina verhogen. Om de kansen van uw website op een hogere plaats te verzekeren worden ook externe websites bijgewerkt, bv. bedrijfsgidsen.

Ook beschikbare Google tools worden gebruikt zoals Places, addSense, addWords. Let op! Sommige hiervan zijn betalend.FORM NAME


VERLATEN

SLUITEN

VERZENDEN